Avís legal

 

Informació general

En compliment de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Titular de la pàgina web: EspaiKaya

EspaiKaya està domiciliada a El Bosc del Quer s/n, 08504 Sant Julià de Vilatorta.

Adreça de correu electrònic de contacte: hola@espaikaya.com

www.espaikaya.com és l’adreça web de EspaiKaya mitjançant la qual ofereix als usuaris d’internet informació sobre l’empresa i els serveis que ofereix.

Propietat intel·lectual

© Copyright 2022 EspaiKaya, tots els drets d’explotació estan reservats.

Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat de EspaiKaya

Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s’autoritza:

Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a EspaiKaya per mitjà de “framing”.

La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de EspaiKaya mitjançant “in line linking”.

L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a EspaiKaya conforme les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

EspaiKaya no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.

EspaiKaya no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

Garantia de seguretat

Espaikaya garanteix la seguretat en totes les comunicacions als usuaris inscrits i als clients en general. Totes les operacions de pagament realitzades on-line es duen a terme a través de la plataforma de pagament STRIPE (en endavant passarel·les de pagament) que utilitza un servidor segur, basat en l’estàndard SSL, que per mitjà d’un sistema d’encriptació, que impossibilita l’accés a les dades per part de tercers. A través de les passarel·les de pagament, el client podrà efectuar el pagament mitjançant la seva targeta de credit o el seu compte a PayPal® . Les passarel·les de pagament son els encarregats de fer el cobrament i de transferir-lo a Espaikaya de manera que ni Espaikaya ni cap tercera persona tindrà accés a les dades bancàries del client.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.